جستجو برای "{{term}}"
جستجو برای "{{term}}" نتیجه ای نداشت.
پیشنهاد می شود:
  • از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
  • از کلمات کمتری استفاده کنید.
  • فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{count()}} نتیجه پیدا شد. برای دیدن نتایج روی دکمه های زیر کلیک کنید!
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دپارتمان ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، مقالات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}

دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران

دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران

عید نوروز در ایران اولین روز سال و مصادف با اول فروردین است

در او ل فروردین زمین به یکباره سبز می شود ، سال نو میشود و عید نوروز فرا می رسد ،

مردم لباس نو میخرند و خانه تکانی میکنند و نان و شیرینی درست میکنند و با فرارسیدن عید نوروز به دید و بازدید هم میروند و یکی از دیدنی ترین صحنه های نوروز چیدن سفره هفت سین در هر خانه است ، سبزه ، سمنو ، سیب ، سنجد ، سرکه ، سیر ، سماق که هر کدام نمادی از زیبایی ، عشق ، سلامتی، پیروزی ، صبر و ... است

 یکی از دیدنی ترین صحنه های بازار شب عید که در خیابان ها مشاهده می شود جعبه های شیرینی است که به سوی خانه ها برده میشوند و  یکی از لذت بخش ترین کارهای قبل از عید نوروز پخت شیرین ی های خانگی خوشمزه ی مخصوص عید است . نکته مهم برای درست کردن شیرینی های عید در منزل مدت زمان ماندگاریشونه ، چون شیرینی های خونگی مواد افزودنی و نگهدارنده ندارند .بیشتر افراد در تزئین سفره هفت سین و چیدن سفره خود از شیرینی های خوشمزه مخصوص عید مانند نخودچی ، مربایی و گردویی و ... استفاده می کنند .شیرینی های مخصوص عید در بسیاری از شهرهای کشور به هم شبیه هتند ، اما با توجه به تاریخ و پیشینه ایرانیان در شیرینی پزی ، هر شهر و استان شیرینی مخصوص خود را دارد و ایرانیان هر نقطه از کشور با شیرینی های مخصوص و معروف سنتی خود به استقبال مهمانان می روند .مردم تهران قدیم برای ایام عید شیرینی های رشته به رشته ، خاتون ، نخودچی ، دو رنگ و پنجره ای را می پختند و این سنت تا امروز در ایام نوروز ادامه داشته است و نکته مهم این است که برخی از این شیرینی ها در همه جای کشور معروف و مخصوص پذیرایی در شب عید است

 

آموزش شیرینی پزی

 

یکی از معروف ترین شیرنی های نوروزی شیرینی نخودچی است

شیرینی نخودچی :

آرد نخودچی ۵۰۰ گرم

پودر قند ۲۵۰ گرم

روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

آرد قنادی ۶ قاشق غذاخوری

پودر پسته یا گردو

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه، ابتدای کار روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون الک ریخته و روی روغن الک می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست و کرم رنگ شود.

در این مرحله درون یک ظرف جداگانه، آرد نخودچی را به همراه پودر هل ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا مخلوط آرد نخودچی و پودر هل را درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست شود.

توجه داشته باشید خمیر را زیاد ورز ندهید که روغن می اندازد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون فریزر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند. پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

در این مرحله پس از خارج کردن خمیر از یخچال، آنرا در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خمیر هم دمای محیط شود. در ادامه روی سطح کار یک نایلون فریزر پهن می کنیم، سپس خمیر را روی آن می گذاریم، مجددا روی خمیر یک نایلون دیگر می گذاریم.

حالا به کمک وردنه خمیر را به قطر نیم تا ۲ سانتی متر باز می کنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه آرد سفید را جلو دستامان قرار می دهیم.

در این مرحله کاتر را ابتدا درون آرد سفید می زنیم، سپس خمیر را قالب می زنیم، به همین ترتیب تمام خمیر را به شکل دلخواه قالب می زنیم، سپس برای تزئین روی شیرینی ها از پودر پسته، پودر گردو، سیاه دانه و یا پودر خرفه استفاده می کنیم.

در این مرحله یک کاغذ روغنی درون سینی فر قرار می دهیم، سپس شیرینی ها قالب زده شده را به کمک چاقو، آرام به سینی فر منتقل می کنیم، در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپرد

پس از گذشت ۲۰ دقیقه وقتی پخت شیرینی ها به پایان رسید، آن را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران ورکشاپ سه روزه پذیرایی نوروزی ( شیرینی و نوشیدنی ) را در اسفند ماه برای هنرجویان عزیز بر گزار خواهد کرد . 

این دپارتمان دوره های کاربردی و تخصصی مدیریت کافی شاپ، باریستایی، تهیه وسرو نوشیدنی های سرد، مدیریت و را ه اندازی کافه و رستوران، کاست کنترل، آَشپزی ملل، فینگر فود، فست فود، پخت نان، سوسیر، استیک، شکلات دست ساز و شیرینی و دسرهای کاربردی و ...را  با توجه به آموزش علمی و عملی و اصولی طراحی نموده است.  

                                                                              
    

 

امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، مدیریت زمان و استفاده بهینه از آن یکی از دغدغه های افراد می باشد .

همانطور که می دانیم افراد زیادی بطور مداوم یا غیر مداوم ساعاتی از روز خود را در کافی شاپ ها سپری می کنند  ، عده ای برای خوردن و نوشیدن خوراکی های مورد علاقه شان ، عده ای برای گذراندن اوقات فراغت در کنار دوستان و بستگان ، برخی جهت برگزاری مراسم مختلف همچون جشن تولد ، سالگرد ازدواج ، ...و بعضی دیگر جهت رفع خستگی از یک روز کاری سخت و شلوغ و گه گاه جهت انجام کار و برگزاری جلسات اداری

اما نکته مهم در اینجاست که بین همه کافی شاپ های موجود در سطح شهر کدام یک می تواند ایده آل و پاسخگوی نیاز افراد باشد .

مسلما کافی شاپی که بتواند رضایت مشتریان خود را جلب کند و تمام خواسته هایی را که از یک کافی شاپ کامل انتظار می رود بر آورده کند مستلزم داشتن یک مدیریت اصولی ، حرفه ای و تخصصی است و این تمام آن چیزی است که شما در دوره تخصصی کافی شاپ مجتمع فنی تهران می آموزید و پس از ورود به بازار کار قادر به رقابت حرفه ای با رقبا خواهید بود.

در حال حاضر در سر تا سر شهرها کافی شاپ های مختلفی وجود دارد که هر کدام به شیوه ای خاص از لحاظ دیزاین ، نور و رنگ های متفاوت ، غذا ، پیش غذا ، نوشیدنی گرم و سرد و دسرهای کافه ای و حتی قوانین و محدودیت های خاص خودمدیریت می شوند و هم اکنون تلاش ما در دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران در بخش کافی شاپ تربیت افراد کار آمد و حرفه ای است که تسلط کامل بر مهارت ها ، تکنیک ها و ترفندهای آموزشی این حوزه داشته باشند و به عنوان یک کافی من حرفه ای در کافی شاپ فعالیت کرده و یا حتی با سرمایه شخصی بصورت مستقل کافی شاپ خود را در داخل و حتی خارج از کشور راه اندازی و مدیریت کنند .  

دوره مدیریت کافی شاپ

تلاش ما آموزش حرفه ای هنرجویان و بکارگیری فنون لازم دردنیای هنر و مهارت است

 

 

در سال های اخیر کوششهای  بسیاری در جهت  رشد و توسعه صنعت هتلداری انجام شده است، لذا میزان ارائه صحیح و استاندارد خدمات در مراکز خدماتی همچون هتل ها، رستوران ها ،کافه ها و ... به میزان آموزش، استاندارد سازی و بهبود تفکر و تخصص نیروی انسانی این مراکز بستگی دارد. معیارهای موجود در تشریفات نتیجه روند همکاری های متقابل میان افراد در زمینه های گوناگون اجتماعی است. بدون رعایت این معیارها که امروزه آیین تشریفات شناخته می شوند برقراری روابط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی ویژگی های تاریخی، آداب و رسوم، اقتصادی و حتی خانوادگی به سختی امکان پذیر است. از آنجایی که محور تمرکز و توسعه صنعت تشریفات و گردشگری بر کاربرد استراتژیک در بخش خدمات و آموزش نیروهای انسانی می باشد لذا در این راستا و با توجه به نیل به اهداف ذکر شده، دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران  با توجه به رسالتی که در جهت ارتقا و آموزش و استاندارد سازی نیروهای انسانی و توسعه صنعت بر عهده دارد و با توجه بر این مهم که نیاز جامعه بر تربیت افراد متخصص و کارآزموده در صنعت مذکور می باشد ،  تاسیس گردیده است .

 

دوره آشپزی ملل

آموزش شیرینی پزی

 

نمونه کار دانشپذیران دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران       

 

                                        

 

           

       

       



شماره تماس دپارتمان: 22060438-021

021-2729